Se nyhetene fra Wûrth på Automessen
Se nyhetene fra Wûrth på Automessen

Se nyhetene fra Würth

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Würth Norge vil på Automessen vise nyheter fra deres sortiment, både innen forbruksmateriell, verkstedutstyr og bilinnredning. De vil også vise deres tjenester og konsepter.

– Det er en unik mulighet for oss å fysisk vise produktene i bruk, og kundene våre vil få tilgang til faglig ekspertise fra våre spesialister og produktsjefer. Vi håper å treffe mange av våre kunder fra Autobransjen og knytte kontakt med nye kunder sier Sven Olav Szallies, divisjonsleder i Wûrth Norge.

Info om Wûrth Norge:
Würth Norge startet i Norge 1973 og er datterbolag av det Tyske Adolf Würth & Co Kg.Vi er bilbransjens leverandør av verktøy, HMS, kjemi, forbruksmateriell,  tyngre verkstedutstyr og skreddersydde bilinnredninger til våre kunder. Vi har 49, snart 50 butikker over hele landet, har oppsøkende selgere over hele landet og nettbutikken vår som alltid er åpen for våre kunder. Hovedkontoret og lageret vårt er lokalisert på Gjelleråsen utenfor Oslo og der har vi også vårt kurs- og kompetansesenter som kan gi våre kunder faglig påfyll.

Les mer om Würth Norge på deres nettside »

MELD DEG PÅ SOM UTSTILLER

LES MER

Automessen utsettes til januar 2022

Koronaviruset herjer fremdeles og vi ser oss dessverre nødt til å utsette Automessen som etter planen skulle avholdes 10. – 13. februar 2021. I samråd med styret i Autobransjens Leverandørforening og ledelsen i Norges Varemesse har vi besluttet at Automessen
flyttes til 12. – 15. januar 2022.

Les mer »

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen