Se nyhetene fra Wûrth på Automessen
Se nyhetene fra Wûrth på Automessen

Se nyhetene fra Würth

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Würth Norge vil på Automessen vise nyheter fra deres sortiment, både innen forbruksmateriell, verkstedutstyr og bilinnredning. De vil også vise deres tjenester og konsepter.

– Det er en unik mulighet for oss å fysisk vise produktene i bruk, og kundene våre vil få tilgang til faglig ekspertise fra våre spesialister og produktsjefer. Vi håper å treffe mange av våre kunder fra Autobransjen og knytte kontakt med nye kunder sier Sven Olav Szallies, divisjonsleder i Wûrth Norge.

Info om Wûrth Norge:
Würth Norge startet i Norge 1973 og er datterbolag av det Tyske Adolf Würth & Co Kg.Vi er bilbransjens leverandør av verktøy, HMS, kjemi, forbruksmateriell,  tyngre verkstedutstyr og skreddersydde bilinnredninger til våre kunder. Vi har 49, snart 50 butikker over hele landet, har oppsøkende selgere over hele landet og nettbutikken vår som alltid er åpen for våre kunder. Hovedkontoret og lageret vårt er lokalisert på Gjelleråsen utenfor Oslo og der har vi også vårt kurs- og kompetansesenter som kan gi våre kunder faglig påfyll.

Les mer om Würth Norge på deres nettside »

MELD DEG PÅ SOM UTSTILLER

LES MER

– Den største og beste faglige bransjeutstillingen i Norge

Romnes er en av Automessens største og mest trofaste utstillere. De har deltatt på alle messer som har blitt arrangert som Automessen, og deltok for første gang i 1982. Messen i 2022 er intet unntak og vi har tatt en prat med Administerende direktør, Gjert Romnes, om hvorfor de vender tilbake år etter år.

Les mer »

– Intensive dager med viktig nettverking

Arom-dekor Kemi er en av de ledende totalleverandørene av AdBlue® og andre kjemikalier beregnet for kjøretøy i den nordiske transportsektoren. De kontrollerer selv hele kjeden fra produksjonsleddet og helt frem til sluttbruker. De tilbyr også utvalgte kjemikalier til industrien og forbrukermarkedet.

Vi har snakket med daglig leder, Jim Lingman, om hvorfor de kommer til Automessen 2022.

Les mer »

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen