Se en av Nordens største bergningsbiler hos Falck Redning

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Falck Redning AS er et norsk selskap som tilbyr veiredningstjenester for alle typer biler, både tung- og lett, samt motorsykler. Falcks fokus er trygghet, beredskap og sikkerhet. Alle Falcks aktiviteter er knyttet til å forebygge, assistere og begrense skadevirkninger.

I år er vi ekstra stolte av å vise frem vår nye tungbilberger, noe av det råeste innen bergningsbiler forteller Driftsdirektør Tommy Uttakleiv, entusiastisk. Dette er en av Nordens største og mest effektive bergningsbil, med en bom som kan dreies hele 360 grader, egenskaper som gjør den helt unik. Der vi tidligere har sendt ut to eller flere bergningsbiler, kan denne utføre tungbiloppdraget på egenhånd.

På messen har vi også utstilt vår «Veiservicevogn»
Medregnet alle bildeler og verktøy, har en servicebil rundt 500-600 forskjellige hjelpemidler bak i bilen. Falck Redning er derfor godt rustet til å utføre nødreparasjoner. Vårt mål er å hjelpe kunden på stedet!

Falck Redning ser frem til å møte nye og gamle kunder, samarbeidspartnere og kollegaer!

Vi ses på Automessen, standnummer CO1-45.

 FÅ DIN GRATISBILLETT HER

MELD DEG PÅ SOM UTSTILLER

LES MER

– Den største og beste faglige bransjeutstillingen i Norge

Romnes er en av Automessens største og mest trofaste utstillere. De har deltatt på alle messer som har blitt arrangert som Automessen, og deltok for første gang i 1982. Messen i 2022 er intet unntak og vi har tatt en prat med Administerende direktør, Gjert Romnes, om hvorfor de vender tilbake år etter år.

Les mer »

– Intensive dager med viktig nettverking

Arom-dekor Kemi er en av de ledende totalleverandørene av AdBlue® og andre kjemikalier beregnet for kjøretøy i den nordiske transportsektoren. De kontrollerer selv hele kjeden fra produksjonsleddet og helt frem til sluttbruker. De tilbyr også utvalgte kjemikalier til industrien og forbrukermarkedet.

Vi har snakket med daglig leder, Jim Lingman, om hvorfor de kommer til Automessen 2022.

Les mer »

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen