auto_1920

Mye nytt på Automessen 2018

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

135 utstillere har allerede bekreftet at de deltar på Automessen 2018. Arrangørene har tatt nye grep for å løfte nytteverdi og messeopplevelse.

Det er Autobransjens Leverandørforening (ABL) og Norges Varemesse som sammen arranger messen. Verktøy, deler og rekvisita, bilvask, utstyr for skadereparasjoner og lakkering, bilglass, dekk og felg er blant hovedkategoriene utstillerne vil vise frem.

– Hovedtyngden av de besøkende er bransjefolk, men dette er en åpen fagmesse, så det kommer også mange bilinteresserte og skoleungdom som har valgt bilfag. Det gir spennende møter og positive impulser for både de proffe øvrige besøkende, sier Arild Hansen, daglig leder i ABL.

Blant nyhetene han tror vil glede mange er en egen «entusiastgate», der bilmerkeklubbene vil vise seg frem, og motorinteressen kan blomstre.

Bredt seminarprogram
Messen blir nummer fjorten i rekken. Nytt denne gangen er tettere samarbeid med Norges Varemesse, og dermed et utvidet team til å forberede og gjennomføre arrangementet.

I tillegg til utstillingene byr Automessen 2018 på et omfattende seminarprogram. Åpningskonferansen arrangeres i samarbeid med Norges Bilbransjeforbund, og vil sette søkelys på ny teknologi, vedlikehold samt trygg og miljøvennlig retur av utrangerte kjøretøy. En egen tungbil-konferanse står også på planen.

– En av de store programnyhetene er ellers en «mekaniker-kveld» med kjente bil- og motorprofiler som Jan-Erik Larssen, André Villa med flere. Her blir det både god underholdning og nyttig kunnskapsformidling, sier Arild Hansen.

Møteplass for bransjen
Samtidig er det et mål for arrangørene at messen skal være matnyttig og relevant som møteplass for bransjeaktørene.

– Tilbakemeldingene fra tidligere messer bekrefter at dette har direkte forretningsmessig nytte, og slik ønsker vi at det fortsatt skal være, sier Arild Hansen.

Automessen 2018 arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm i perioden onsdag 7. til og med lørdag 10. februar. Åpningstidene er onsdag 10.00 – 18.00, torsdag 10.00 – 21.00, fredag 10.00 – 18.00 og 10.00 – 17.00 avslutningsdagen.

Tekst til foto:
BRANSJETREFF: 10 000 besøkende deltok på Automessen i 2015. Med flere utstillere og mange nyheter håper arrangørene på enda bedre oppslutning i februar 2018. (Foto: ABL)

MELD DEG PÅ SOM UTSTILLER

LES MER

Automessen utsettes til januar 2022

Koronaviruset herjer fremdeles og vi ser oss dessverre nødt til å utsette Automessen som etter planen skulle avholdes 10. – 13. februar 2021. I samråd med styret i Autobransjens Leverandørforening og ledelsen i Norges Varemesse har vi besluttet at Automessen
flyttes til 12. – 15. januar 2022.

Les mer »

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen