Møt Bilglassgruppen på Automessen 2018.
Møt Bilglassgruppen på Automessen 2018.

Møt Bilglassgruppen på Automessen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Bilglassgruppen leverer bilglass til forhandlere og verksteder over hele Norge.

De er ledende bilglassgrossist som omsatte for ca. 220 millioner i 2016, leveringsgrad på 99%, ca. 1250 faste kunder og 48 ansatte. Markedsandel på ca. 45%.

Roy Ellingsen, salgs og markedssjef i Bilglassgruppen har gjort seg følgende tanker rundt deltakelsen på Automessen 2018:

Nytteverdi av messedeltakelsen
Bilglassgruppen er medlem av ABL og har ansatte i styret. Vi ser en nytteverdi å profilere oss på Automessen hvert tredje år.

Skal vise hva vi står for
Bilglassgruppen skal informere og vise både kunder og leverandører hva vi står for på Automessen 2018.

Leverer alt av bilglass
Vi leverer alt av bilglass til hele Norge, både personbil, bobil, buss og storbil. I tillegg selger vi verktøy og utstyr for å utføre arbeidet.

Vi kjører også kurs i kalibrering, HMS, glassfag, produkt, frontruteskift med reparasjon, løfteutstyr, og skreddersydde kurs i «veien til arbeidstillatelse». I tillegg til portalen elektronisk fakturering.

Rask levering
Et meget godt distribusjonssystem med 5 lager i Norge, moderne IT-system og effektive transportløsninger, gir våre kunder hurtige og pålitelige leveranser over hele landet.

Solid aktør
Bilglassgruppen er en landsdekkende totalleverandør innen bilglass. Omdømmet er viktig for Bilglassgruppen og de ønsker å fremstå som dønn solide og seriøse.

Bli bedre kjent med Bilglassgruppen på Automessen 7.-10. februar 2018.

Ta en titt på deres nettside >>

MELD DEG PÅ SOM UTSTILLER

LES MER

– Intensive dager med viktig nettverking

Arom-dekor Kemi er en av de ledende totalleverandørene av AdBlue® og andre kjemikalier beregnet for kjøretøy i den nordiske transportsektoren. De kontrollerer selv hele kjeden fra produksjonsleddet og helt frem til sluttbruker. De tilbyr også utvalgte kjemikalier til industrien og forbrukermarkedet.

Vi har snakket med daglig leder, Jim Lingman, om hvorfor de kommer til Automessen 2022.

Les mer »

– Den største og beste faglige bransjeutstillingen i Norge

Romnes er en av Automessens største og mest trofaste utstillere. De har deltatt på alle messer som har blitt arrangert som Automessen, og deltok for første gang i 1982. Messen i 2022 er intet unntak og vi har tatt en prat med Administerende direktør, Gjert Romnes, om hvorfor de vender tilbake år etter år.

Les mer »

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen