Lær mer om bilpleieprodukter av Krefting & Co

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Krefting & Co er leverandør av bilpleie- og vaskeprodukter fra Autoglym og Selaclean.

Vi utvikler også bilpleie- og vaskeprodukter til proff- og forbrukermarkedet under vårt eget varemerke Selaclean. Vi eier og utvikler Autoglym Professional Bilpleiesenter, en kjede for seriøse tilbydere av bilpleietjenester. Vi har egne serier med produkter for henholdsvis forbruker- og proffmarkedet.

Helge Christiansen, salgssjef i Krefting & Co forteller litt om hva de skal vise frem av produkter på Automessen 2018.

Vi gleder oss til å møte mange av våre kunder i bilbransjen på Automessen. I tillegg ønsker vi å knytte kontakt med nye kunder og vise frem våre produkter og konsepter.

Viser bilpleieprodukter til proffbruk
Vi skal vise frem produkter innen bilpleie for profesjonelle og proffer, vaskeprodukter og konseptet Autoglym Professional Bilpleiesenter.

Inspirere til bruk og salg
De besøkende skal få inspirasjon til å både bruke og selge Autoglym og Selaclean produkter, samt å få lyst til å melde seg inn i Autoglym Professional Bilpleiesenter. Det blir også demonstrasjon av produktene.

Få tips til hvordan du oppnår best resultat ved bruk av våre produkter på Automessen 7.-10 februar.

Les mer om våre produkter på vår nettside >>

MELD DEG PÅ SOM UTSTILLER

LES MER

– Den største og beste faglige bransjeutstillingen i Norge

Romnes er en av Automessens største og mest trofaste utstillere. De har deltatt på alle messer som har blitt arrangert som Automessen, og deltok for første gang i 1982. Messen i 2022 er intet unntak og vi har tatt en prat med Administerende direktør, Gjert Romnes, om hvorfor de vender tilbake år etter år.

Les mer »

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen