Møt KGK på Automessen 2018.
Møt KGK på Automessen 2018.

KGK viser bredden på Automessen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

KGK er distributør for verdens ledende produsenter av tekniske høykvalitetsprodukter innen bil- og maritim sektor.

KGK er en familiebedrift med over 70 år i bransjen og har 950 ansatte. Konsernet opererer i Sverige, Norge, Finland, Estland, Latvia og Litauen med en omsetning på ca. tre milliarder svenske kroner. KGK er markedsleder i Norden og representerer over 100 merker som Hella, ZF, Dräger, NGK, VDO, Webasto, Thule, Zirkona og Suzuki.

Erik Eidem, divisjonssjef i KGK har gjort seg følgende tanker rundt deltakelsen på Automessen 2018:

Det er viktig for KGK å vise frem sitt nye og brede sortiment.
Det er viktig å møte potensielle kunder på Automessen som er en viktig markedsplass. Som ABL-medlem er det viktig for KGK å være tilstede.

Vise seg frem som breddeleverandør
KGK vil ha fokus på og vise seg frem som en stor breddeleverandør til bilbransjen. Det vil være spesielt fokus på ZF-girkasser og transmisjoner, den nye utvidede Calix-porteføljen (takbokser, setetrekk og bilvarme), Dräger alkolås/alkotestere, Castrol/Liqui Moly, olje- og kjemiprodukter, NGK tennplugger og MANN-FILTER vil dominere standen. I tillegg vil det også være utstilt en rekke andre spesialprodukter.

Kundene i fokus
Beslutningstakere hos nye og eksisterende kunder vil oppleve en inspirerende stand med hyggelige og kunnskapsrike medarbeidere hos KGK.

Møt Erik Eidem og KGK på Automessen 2018.
Møt Erik Eidem og KGK på Automessen 2018.

Mer informasjon om KGK-produkter finner du på: www.kgk.no

MELD DEG PÅ SOM UTSTILLER

LES MER

– Den største og beste faglige bransjeutstillingen i Norge

Romnes er en av Automessens største og mest trofaste utstillere. De har deltatt på alle messer som har blitt arrangert som Automessen, og deltok for første gang i 1982. Messen i 2022 er intet unntak og vi har tatt en prat med Administerende direktør, Gjert Romnes, om hvorfor de vender tilbake år etter år.

Les mer »

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen