covid

Covid-19 og Automessen 2022

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Selv om dagens smittetall er høyere enn vi hadde ønsket, er vaksinasjonen av befolkningen kommet i gang og vi kan skimte lys i enden av tunnelen.

Det er ingen tvil om at pandemien vil fortsette å prege Norge og verden i lang tid fremover, men innen mars 2022 håper vi at vi har lagt mye av det bak oss.

Vi vil selvfølgelig følge alle råd fra Folkehelseinstituttet etter hvert som de kommer. Når denne uvirkelige og svært alvorlige situasjonen er over, tror vi at folk vil ha et enormt behov for å møtes fysisk og komme i gang med egen virksomhet og drive handel med andre igjen. 

Norges Varemesse har vært, og vil fortsette å være, i tett dialog med FHI og kommuneoverlegen i Lillestrøm. Vi er opptatt av et trygt arrangement for alle involverte, og messen vil gjennomføres med de eventuelle smittevernstiltak som er gjeldende når messen avholdes.

Skulle det vise seg at regjeringen også i 2022 må ha så strenge tiltak at messen ikke kan gjennomføres, vil du som utstiller få standleien refundert. Det er med andre ord helt trygt å melde seg på.

Vi gleder oss stort til å kunne samles atter en gang på Norges Varemesse, Lillestrøm.

Ler mer om smitteverntiltak på Norges Varemesse

LES MER

– Den største og beste faglige bransjeutstillingen i Norge

Romnes er en av Automessens største og mest trofaste utstillere. De har deltatt på alle messer som har blitt arrangert som Automessen, og deltok for første gang i 1982. Messen i 2022 er intet unntak og vi har tatt en prat med Administerende direktør, Gjert Romnes, om hvorfor de vender tilbake år etter år.

Les mer »

– Intensive dager med viktig nettverking

Arom-dekor Kemi er en av de ledende totalleverandørene av AdBlue® og andre kjemikalier beregnet for kjøretøy i den nordiske transportsektoren. De kontrollerer selv hele kjeden fra produksjonsleddet og helt frem til sluttbruker. De tilbyr også utvalgte kjemikalier til industrien og forbrukermarkedet.

Vi har snakket med daglig leder, Jim Lingman, om hvorfor de kommer til Automessen 2022.

Les mer »

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen