Behov for flere dyktige fagfolk

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Det finnes fremdeles fagfolk som reparerer og restaurerer biler på den gamle måten. Vi sendte Erik Wold på besøk til Karosseri Makeren og der snakket han med Robin Hermansen om behovet for rekruttering, litt om hvordan de jobber og utstyret de bruker.

Trenger flere fagfolk
Robin forteller at det finnes ca. 300.000 veteranbiler i Norge i dag som har behov for renovering og til det så trengs det dyktige fagfolk.

Håndtverk
På Automessen kan du få et innblikk i hverdagen til en bilbygger og håndverket som ligger til grunn. Robin og Karosseri Makeren tar med seg maskinene, en 85 år gammel bil de nå skal restaurere og sette i stand på bakgrunn av en tegning og et godt bevart eksemplar av bilen.

1956 Ford Sunliner under renovering hos Karosseri Makeren.

Besøk bilbransjens viktigste møteplass i 2018
Kom på Automessen 7.-10. februar på Norges Varemesse i Lillestrøm og opplev håndverket til bilopprettere på nært hold. Her samles «hele» bilbransjens ettermarked på ett sted. Få oversikt over ulike firmaer, sortiment, produkter, nyheter og teknologi. I tillegg til en del flotte utstillingskjøretøy.

 FÅ DIN GRATISBILLETT HER

MELD DEG PÅ SOM UTSTILLER

LES MER

– Intensive dager med viktig nettverking

Arom-dekor Kemi er en av de ledende totalleverandørene av AdBlue® og andre kjemikalier beregnet for kjøretøy i den nordiske transportsektoren. De kontrollerer selv hele kjeden fra produksjonsleddet og helt frem til sluttbruker. De tilbyr også utvalgte kjemikalier til industrien og forbrukermarkedet.

Vi har snakket med daglig leder, Jim Lingman, om hvorfor de kommer til Automessen 2022.

Les mer »

– Den største og beste faglige bransjeutstillingen i Norge

Romnes er en av Automessens største og mest trofaste utstillere. De har deltatt på alle messer som har blitt arrangert som Automessen, og deltok for første gang i 1982. Messen i 2022 er intet unntak og vi har tatt en prat med Administerende direktør, Gjert Romnes, om hvorfor de vender tilbake år etter år.

Les mer »

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen