Sønnak batterier til alle typer kjøretøy

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Exide Technologies som i Norge er mest kjent gjennom vårt varemerke Sønnak, er en av verdens største produsenter av blybatterier.

Vi har produsert og levert batterier i over 100 år i Norge, og vi har kunder og distribusjon over hele landet. Sammen med en meget høy kvalitet på produktene kan vi si at vi har batterier og batteriløsninger til nesten alle behov.

Vi leverer OE batterier til de fleste store kjøretøyprodusenter i Europa og er derfor blant de batteriprodusenter som kjenner best til hva som skjer i fremtiden på batterisiden.

Jon Emil Furuseth, Country Manager i Exide Technologies har gjort seg følgende tanker rundt deltakelsen på Automessen 2018:

Skal vise produkter og nyheter
Vi har meldt oss på Automessen 2018 fordi vi vil vise våre produkter og nyheter, samt å dele vår kunnskap med resten av bransjen i Norge.

Ser frem til å møte kundene
Å møte våre kunder, enten de er store eller små, gir oss verdifull tilbakemelding på hva som rører seg i bransjen og hva våre kunder vil vite og etterspør.

Batterier til alle type kjøretøy
Som en av verdens største produsenter av blybatterier vil vi vise batterier som passer til alle typer kjøretøy. Dette gjelder biler samt lastebil/buss og andre kjøretøy som brukes på og utenfor veien.

I tillegg vil vi kjøre miniseminarer på vår stand som forklarer litt hvordan batterier brukes, vedlikeholdes og litt om hva vi kan forvente oss fremover.

Lær mer om batterier
Vi vil vise at Exide/Sønnak er i absolutt fremste linje når det gjelder produksjon og utvikling av blybatterier. Det vil kanskje overraske noen, men beregninger i Europa viser at bruken av blybatterier kommer til å øke også i årene fremover. Vi merker at den generelle kunnskapen om batterier har minsket og håper derfor at våre besøkere kan lære noe ved å besøke oss.

 

Møt Jon Emil Furuseth i Exide Technologies på Automessen.
Møt Jon Emil Furuseth og resten av gjengen i Exide Technologies på Automessen.

Les mer om Exide Technologies og deres produkter på www.sonnak.no

Sønnak batterier til alle kjøretøy finner du på Automessen.
Sønnak batterier til alle kjøretøy finner du på Automessen.

MELD DEG PÅ SOM UTSTILLER

LES MER

– Den største og beste faglige bransjeutstillingen i Norge

Romnes er en av Automessens største og mest trofaste utstillere. De har deltatt på alle messer som har blitt arrangert som Automessen, og deltok for første gang i 1982. Messen i 2022 er intet unntak og vi har tatt en prat med Administerende direktør, Gjert Romnes, om hvorfor de vender tilbake år etter år.

Les mer »

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen