Automessen banner facebook 2022

Automessen utsettes til januar 2022

Koronaviruset herjer fremdeles og vi ser oss dessverre nødt til å utsette Automessen som etter planen skulle avholdes 10. – 13. februar 2021. I samråd med styret i Autobransjens Leverandørforening og ledelsen i Norges Varemesse har vi besluttet at Automessen flyttes til 12. – 15. januar 2022.
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print

[English will follow]

Det er bittert for alle involverte, både for publikum, utstillere og oss som arrangør. Vi var godt i gang med planleggingen. og vi kunne øyne et rekordarrangement i februar. Sammenlignet med samme tid før 2018-arrangementet hadde Automessen før sommeren 50% flere påmeldinger og en økning på 60% i solgt areal. 

MENNESKER OG HELSE FØRST

Selv om vi lenge var optimister, og jobbet på for å planlegge tidenes Automessen, har den siste tidens utbredelse av koronaviruset gjort at vi dessverre må legge planene litt på is. Det er ikke lett å si hvor lenge dette vil vare, derfor tar vi et aktivt grep for å redusere smittespredning, og setter helse og trygghet for alle involverte parter foran en gjennomføring av Automessen.

Automessen samlet over 12 000 besøkende og 160 utstillere i 2018, og med en koronapandemi henge over oss ville det nå bli vanskelig. Derfor setter vi mennesker og helse først og flytter arrangementet til 2022.

Vi beklager så mye til alle dere som har gledet dere til Automessen i februar, og sier tusen takk for interessen.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Automessen i 2022!


AUTOMESSEN POSTPONED TO JANUARY 2022

Due to concerns over the coronavirus outbreak we have decided to reschedule the fair to January 12 – 15, 2022.  

The health and safety of everyone contributing to the fair is our top priority. It is uncertain how long this will last, and by postponing the fair we want to help reduce the risk of infection.

We apologize to all of you who have been looking forward to Automessen in February and thank you very much for your interest.

We look forward to seeing you in 2022!

LES MER

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen