Velkommen til Automessen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Få oversikt over aktørene innen bilbransjens ettermarked på ett sted.

Her kommer du til å møte alt fra små nisje aktører til store internasjonale firmaer. På Automessen lanseres de siste nyhetene, produkter og tjenester innen bransjen, samtidig heves fagkompetansen via seminarer og faglige oppdateringer.

Stort seminarprogram
Vi har innledet et spennende samarbeid med Norges Bilbransjeforbund som vil utvikle et interessant og dagsaktuelt seminarprogram.

Frokostseminar
Få med deg kjappe og effektive frokostseminarer, hvor utstillerne inviteres til å fortelle om sin bedrift/produkt med «Innovasjon i bransjen» som tema.

Velkommen til inspirerende og lærerike dager på Automessen
7.-10. februar, på Norges Varemesse i Lillestrøm.

MELD DEG PÅ SOM UTSTILLER

LES MER

– Intensive dager med viktig nettverking

Arom-dekor Kemi er en av de ledende totalleverandørene av AdBlue® og andre kjemikalier beregnet for kjøretøy i den nordiske transportsektoren. De kontrollerer selv hele kjeden fra produksjonsleddet og helt frem til sluttbruker. De tilbyr også utvalgte kjemikalier til industrien og forbrukermarkedet.

Vi har snakket med daglig leder, Jim Lingman, om hvorfor de kommer til Automessen 2022.

Les mer »

– Den største og beste faglige bransjeutstillingen i Norge

Romnes er en av Automessens største og mest trofaste utstillere. De har deltatt på alle messer som har blitt arrangert som Automessen, og deltok for første gang i 1982. Messen i 2022 er intet unntak og vi har tatt en prat med Administerende direktør, Gjert Romnes, om hvorfor de vender tilbake år etter år.

Les mer »

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen