Automessen i ny drakt

Vi har gleden av å ønske velkommen til messe 7. – 10. februar på Norges Varemesse.
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Vi har gleden av å ønske velkommen til messe 7. – 10. februar på Norges Varemesse.

Messen skal på flere måter fremstå i ny drakt – ny logo er en forsmak på dette. ABL og Norges Varemesse har inngått et nytt samarbeid, hvor vi i felleskap skal arrangere messen, og utvikle den i tråd med bransjens ønsker. En solid plattform ligger i bunn, som nå skal fornyes på flere områder. Teamet som står bak messen, vil med dette samarbeidet bli mer enn fordoblet i størrelse.

Hva blir så nytt?
Vi har mange ideer som i disse dager er i støpeskjeen, sikkert er det i hvert fall at vi har mer plass til disposisjon på messesenteret – og at den lange Glassgaten skal benyttes til show-attractions.  Målet er å gjøre Automessen til en møteplass for hele bilbransjens servicemarked.

Det skjer mye i bransjen og dette skal gjenspeiles i det faglige programmet, som er i trygge hender hos ABL. Nye samarbeidspartnere skal trekkes inn for å berike konseptet i tråd med bransjens ønsker.

Velkommen til Automessen 2018
7. – 10. februar
Norges Varemesse, Lillestrøm

MELD DEG PÅ SOM UTSTILLER

LES MER

– Intensive dager med viktig nettverking

Arom-dekor Kemi er en av de ledende totalleverandørene av AdBlue® og andre kjemikalier beregnet for kjøretøy i den nordiske transportsektoren. De kontrollerer selv hele kjeden fra produksjonsleddet og helt frem til sluttbruker. De tilbyr også utvalgte kjemikalier til industrien og forbrukermarkedet.

Vi har snakket med daglig leder, Jim Lingman, om hvorfor de kommer til Automessen 2022.

Les mer »

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen