Automessen arrangeres 9. -12. mars 2022 – vi gleder oss til å se deg!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Rett før pinsen kom gladmeldingen fra myndighetene: Vare- og handelsmesser gjenåpnes, og med det kan Automessen arrangeres som planlagt.

Fra nå av skal varemesser og midlertidige markeder, som for eksempel Automessen, reguleres på lik linje som handelsnæringen. Det betyr i praksis at messene er åpne, så lenge kjøpesentrene er det.

Hos arrangøren stod jubelen i taket når dette ble klart.

Dette var en viktig avklaring å få! Selv om det er en stund til våren, så starter planleggingen allerede nå. Nå har både vi og utstillerne fått den forutsigbarheten som trengs, sier Trond Andersen, prosjektleder for Automessen.  

Velkommen til bilbransjen viktigste møteplass
Automessen er en viktig møteplass for alle som tilbyr produkter og tjenester innen bil, og omfatter alt fra utstyr til verksteder, bildeler, opplæring og profilering av bransjen.

Vi merker allerede nå at bransjefolk er utålmodig, og de vil møtes på vanlig måte. De vil se på de nye produktene og snakke med andre fagfolk ansikt til ansikt. Da er det jo helt fantastiske å kunne opp dørene for bransjen, sier Andersen.

Trygg møteplass
Samtidig som regjeringen lanserte gjenåpningen av vare- og handelsmesser, ble det stilt krav til smittevernet på arrangementene. Disse handler blant annet om 1 meters avstand mellom besøkende, god hygiene, forhåndskjøpt billett og vakthold om nødvendig. Automessen støtter kravene til smittevern.

Vi er helt enig i kravene som stilles, og er godt forberedt på å gjennomføre tiltakene. Bransjen har allerede lagd en smittevernsveileder sammen med Standard Norge. 9. mars åpner Automessen, og det skal bli både trygt og med høyt faglig utbytte, sier Andersen.  

Automessen arrangeres 9. -12. mars 2022 på Norges Varemesse i Lillestrøm. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om billetter og praktisk gjennomføring av arrangementet når dette er klart.

MELD DEG PÅ SOM UTSTILLER

LES MER

– Intensive dager med viktig nettverking

Arom-dekor Kemi er en av de ledende totalleverandørene av AdBlue® og andre kjemikalier beregnet for kjøretøy i den nordiske transportsektoren. De kontrollerer selv hele kjeden fra produksjonsleddet og helt frem til sluttbruker. De tilbyr også utvalgte kjemikalier til industrien og forbrukermarkedet.

Vi har snakket med daglig leder, Jim Lingman, om hvorfor de kommer til Automessen 2022.

Les mer »

– Den største og beste faglige bransjeutstillingen i Norge

Romnes er en av Automessens største og mest trofaste utstillere. De har deltatt på alle messer som har blitt arrangert som Automessen, og deltok for første gang i 1982. Messen i 2022 er intet unntak og vi har tatt en prat med Administerende direktør, Gjert Romnes, om hvorfor de vender tilbake år etter år.

Les mer »

Abonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om Automessen